Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΟ FAN SITE ΓΙΑ ΤΟΝ SEAN BEAN - ABOUT US


Ο Sean Bean είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς. Έγινε γνωστός στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο κυρίως για τον ρόλο του ως Boromir στο Lord of The Rings. Για τους φανατικούς θαυμαστές του όμως είναι πολλά περισσότερα. Είναι ο Richard Sharpe που αντιμετώπισε τον Ναπολέοντα στην ομώνυμη επιτυχημένη σειρά, o Ned Stark που για χάρη των παιδιών του θα έδινε ακόμα και την ζωή του και ο Alec Trevelyan ο οποίος είχε το θάρρος να τα βάλει με τον θρυλικό James Bond.



Έχει χαρακτηριστεί ως το ''κακό παιδί του Χόλιγουντ' γιατί οι ήρωες που συνήθως επιλέγει να ενσαρκώσει δεν έχουν ηθικούς φραγμούς. Μέσω αυτών, είχε πει, ξεπερνάς τα όρια σου και στο τέλος επιβραβεύεσαι σε ψυχολογικό επίπεδο. Ό,τι όμως και αν αποφασίσει να κάνει ο Sean Bean καταφέρνει πάντα να ξεχωρίσει χάρη στο πηγαίο ταλέντο και στην υπέροχη προσωπικότητά του.



Όσοι τον γνώρισαν από κοντά μιλάνε για έναν άνθρωπο ήρεμο, χαμογελαστό, με μεγάλη αγάπη για τα παιδιά του, αφοσιωμένο πλήρως στην τέχνη του. Έχει χαρακτηριστεί ως η ''πιο όμορφη φωνή της Αγγλίας'' και πολύ συχνά τον βλέπουμε να κάνει διαφημιστικά σποτάκια, να διαβάζει ποιήματα και παραμύθια για φιλανθρωπικούς σκοπούς και για να βοηθήσει τα παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη.



Οι θαυμαστές του από όλο τον κόσμο έχουν να πουν τα καλύτερα λόγια διότι γνωρίζουν ότι πίσω από την εικόνα του ''σκληρού'' και του ''αδίστακτου'' τύπου (όπως παρουσιάζεται στις ταινίες), κρύβεται ένας άνθρωπος που κάθε φορά που βλέπει ένα φιλμ για παιδιά συγκινείται και αυτό νομίζω τα λέει όλα.



Μελετώντας λοιπόν την κινηματογραφική του ιστορία και την διαδρομή του πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες, αποφάσισα να ανοίξω ένα site/blog και να το αφιερώσω αποκλειστικά σε εκείνον. Με τον καιρό η παρέα άρχισε να μεγαλώνει, ειδικά μετά τον πιο πρόσφατο ρόλο του ως Eddard Stark στην επική σειρά Game Of Thrones. Με την βοήθεια μίας φίλης μου από το Λονδίνο και την υποστήριξη ενός μεγάλου Fansite από το εξωτερικό, προσπαθούμε πάντα να το κρατάμε ενημερωμένο.



Εδώ θα βρείτε ο,τιδήποτε θέλετε να μάθετε για τον αγαπημένο μας ηθοποιό, τα πιο πρόσφατα νέα του, κριτικές από παλαιότερες αλλά και νέες ταινίες του όπως και σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Χαιρόμαστε γιατί η προσπάθεια μας και η αμέριστη αγάπη μας για τον Sean βρήκε αρκετούς αποδέκτες και συμπορευτές από την Ελλάδα αλλά και από τις άλλες χώρες.



Ελπίζουμε αυτή η ''ιντερνετική'' παρέα να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο όσο περνάει ο καιρός. Η επιθυμία μας είναι να παρουσιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το έργο του, έτσι ώστε οι Έλληνες φανς να μάθουν περισσότερα πράγματα γι' αυτόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον λατρέψουν όπως τον λατρέψαμε και εμείς.



Ευχαριστούμε επίσης όλα τα Ελληνικά Blogs (τα φιλαράκια μας) που είναι αφιερωμένα σε ξένες σειρές για την ένθερμη υποστήριξή τους από το ξεκίνημά μας εως σήμερα. Ως πρώτο Ελληνικό Fan Club για τον ξεχωριστό αυτόν ηθοποιό ήδη έχουμε ξεκινήσει κάποια events στο twitter ακολουθώντας τα βήματα των φανς του εξωτερικού.



Στις 3 Νοεμβρίου και ώρα δέκα το βράδυ θα μαζευτούμε όλοι μαζί, θα βάλουμε τα DVD μας να παίζουν και θα ξαναθυμηθούμε τον λατρεμένο μας Ned Stark. Τον χαρακτήρα που κατάφερε να μπει στις καρδιές του κόσμου από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο Game Of Thrones.



Ο Sean Bean έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στον συγκεκριμένο ρόλο και τον ευχαριστούμε για όλες εκείνες τις μεγάλες και συγκινητικές στιγμές που ζήσαμε όσο παρακολουθούσαμε την σειρά. Δεν ήταν άλλωστε η πρώτη φορά. Ομολογούμε ότι τα ίδια ακριβώς συναισθήματα είχαμε όταν είδαμε και το Sharpe. Συμμετείχαμε με ιδιαίτερη χαρά στην αναβίωση των περιπετειών του Richard στο Twitter και ελπίζουμε το ίδιο να γίνει και με την πρώτη σεζόν του Game Of Thrones σε λίγο καιρό.



Όταν κάποιος ξεκινάει να μιλήσει για τον Sean Bean έχει τόσα πολλά να πει. Ένα όμως μικρό άρθρο σαν αυτό δεν μπορεί να περιγράψει το ταλέντο του λεπτομερώς. Πιστεύουμε όμως ότι μόλις μπείτε στην παρέα μας θα καταλάβετε γιατί τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε πάντα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και να σας κρατάμε πάντα ενημερωμένους. Ελπίζουμε κάποια στιγμή αυτή η προσπάθειά μας να αναγνωριστεί και από τον ίδιο και να επισκεφτεί την χώρα μας που τόσο πολύ αγαπάει.