Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

O Brad Turner συνεργάζεται με τον Sean Bean



O Sean Bean θα συνεργαστεί με τον Brad Turner, τον 24χρονο σκηνοθέτη που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές ''Homeland'' και ''Prison Break'' για την ταινία ''Καμμένη Γη''. 

Το φιλμ αυτό θα είναι η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα στην μεγάλη οθόνη. 




Και ενώ οι περισσότεροι φανς πλέον λένε ότι ο Sean Bean πεθαίνει σε όλες του τις ταινίες, εδώ κατά 98% θα επιζήσει διότι είναι ο βασικός πρωταγωνιστής.


 Θα παίξει τον ρόλο του Atticus Gage, ενός κυνηγού επικηρυγμένων, που προσλαμβάνεται με σκοπό να εντοπίσει και να σταματήσει την δράση των πιο βίαιων καταζητούμενων, έναντι μεγάλης αμοιβής. 

Το σενάριο γράφουν οι Bobby Mort και Kevin Leeson και η ιστορία, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει να κάνει με έναν τελείως διαφορετικό κόσμο από τον δικό μας. Βασίζεται περισσότερο στην εποχή του μέλλοντος και στις συνέπειες που μπορεί να έχουμε όλοι εμείς εαν δεν προσέξουμε το περιβάλλον. 

Παρουσιάζει την μαζική καταστροφή της ανθρωπότητας και τους τρόπους επιβίωσης όσων κατάφεραν να γλυτώσουν από την μανία της φύσης. 

Σε μια κατακρεουργημένη γη, τα ιδανικά και οι νόμοι καταρρίπτονται... Η εγκληματικότητα ανθίζει. Κάποιος λοιπόν θα πρέπει να τα βάλει όλα σε τάξη και σύντομα. Αυτός θα είναι ο Atticus.