Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Πέντε Νέες Ταινίες Του Sean Bean!


Το καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του. Τα νέα όμως για τον Sean Bean δεν σταματούν εδώ. Μετά την πολύ πετυχημένη πρεμιέρα του πρώτου επεισοδείου της Δραματικής Σειράς του BBC ''Accused'' που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές ανα τον κόσμο και έκανε τους φανς στο Twitter να συζητάνε για την σχεδόν σίγουρη βράβευσή του με το BAFTA του καλύτερου ηθοποιού της χρονιάς, διέρευσαν οι επίσημες πληροφορίες ότι θα τον δούμε σε ακόμα πέντε ταινίες. 

Η πρώτη ταινία είναι το Silent Hill Revelation 3D  στον ρόλο του Harry Mason /Christopher Da Silva. O Harry Mason (σύμφωνα με το παιχνίδι 'Silent Hill') είναι συγγραφέας και ζει μαζί με την Σέριλ, την κόρη του (δεν είναι ο βιολογικός πατέρας) . Η γυναίκα του έχει πεθάνει. Ο Χάρι και η σύζυγός του είχαν βρει το μικρό κοριτσάκι κοντά στο δρόμο που οδηγούσε στο Silent Hill και αποφάσισαν να το υιοθετήσουν. 

Από τότε όμως τα πράγματα άρχισαν να μην τους πηγαίνουν τόσο καλά. Η γυναίκα του αρρώστησε από μία περίεργη ασθένεια και δεν κατάφερε να γιατρευτεί ποτέ. Ο Χάρι είναι καλλιεργημένος και πολύ μορφωμένος. Θα έδινε και την ζωή του για το παιδί του, άλλωστε ήταν το μόνο που του είχε απομείνει στον κόσμο. 

Μετά από ένα διάστημα ανασυγκρότησης, η γαλήνια ζωή εκείνου και της Σέριλ θα λάβει τέλος αναπάντεχα όταν αποφασίζουν να πάνε στο Silent Hill για διακοπές και στο δρόμο πέφτουν πάνω σε μία σκοτεινή και θολή φιγούρα. Το αυτοκίνητο τους παρεκτρέπεται και το ταξίδι στον εφιάλτη ξεκινάει... Ο Christopher Da Silva από την άλλη, είναι ο χαρακτήρας που γνωρίσαμε στο πρώτο Silent Hill. 

Η δεύτερη ταινία είναι το Τέταρτο Ράιχ, ένα πολεμικό θρίλερ φαντασίας βασισμένο στην εποχή του Χίτλερ και στην αιματηρή προσπάθεια των Ευρωπαικών χωρών να καταρρίψουν την ναζιστική εξουσία. Ο Χίτλερ ήθελε να δημιουργήσει μία νέα γενιά από ανθρωπόμορφα τέρατα τα οποία θα ήταν ανίκητα. 

Με την βοήθεια Γερμανών επιστημόνων και γιατρών, τα πειράματα ξεκινούν και τα αποτελέματα τους δεν είναι και τόσο κολακευτικά. Το νέο αυτό είδος είναι εξαιρετικά βίαιο και ικανό να αλλάξει την ανθρωπότητα μια για πάντα και να σπείρει τον τρόμο παντού. Μία ομάδα Βρετανών στρατιωτών σπεύδει να σώσει την Ευρώπη. 

Στην πορεία όμως, καθώς προχωρούν μέσα στην Γαλλική εξοχή, ανακαλύπτουν ακόμα περισσότερα στοιχεία για το σατανικό σχέδιο του Χίτλερ. Έρχονται αντιμέτωποι με παράξενα περιστατικά και τέλος όταν φτάνουν σε ένα εγκαταλελειμένο κέντρο έρευνας βλέπουν με τα ίδια τους τα μάτια την πραγματική αλήθεια. Ο εφιάλτης για εκείνους είχε ήδη αρχίσει. Ο Sean Bean θα παίξει τον ρόλο του Sergeant Major Gordon.
 
Η τρίτη ταινία αφορά την συνέχεια του Percy Jackson: The Lightning Thief (2010) και έχει τίτλο 'Percy Jackson and The Sea Monsters'. Ο γιός του Ποσειδώνα θα παλέψει με τα τέρατα της θάλασσας και θα προσπαθήσει με την βοήθεια των φίλων του να βρει το μυθικό χρυσόμαλλο δέρας. Ο Sean Bean θα παίξει και πάλι τον ρόλο του Δία. Η ταινία κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 16 Αυγούστου του 2013.

Η τέταρτή ταινία είναι βασισμένη στην σειρά μυθιστορημάτων του Deon Myer : ''Devils Peak' και πιθανόν να έχει τον τίτλο 'Seven Days'. Ο Sean θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ ως detective Benny Griessel. Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση πατώντας σε αυτόν τον σύνδεσμο. Πρόκειται για Τριλογία και τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στην Αφρική.

Η πέμπτη ταινία ονομάζεται 'Scorched Earth' (από τον βραβευμένο σκηνοθέτη του '24' Brad Turner) . O Sean θα εμφανιστεί εκεί ώς Atticus Gage για καταδιώξει τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες. Ο Άτικους ζει σε ένα κόσμο όπου η καταστροφή του περιβάλλοντος έχει επιφέρει τις χειρότερες συνέπειες στον ανθρώπινο πληθυσμό.. Χιλιάδες έχουν πεθάνει και όσοι επέζησαν έχουν επιστρέψει στον αρχέγονο τρόπο διαβίωσης έτσι ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Επίσης φήμες λένε ότι θα επιστρέψει για ένα διάστημα στην τρίτη σεζόν του Game Of Thrones στον ρόλο Eddard Stark. Οι σκηνές θα έχουν την μορφή φλάς μπάκ. Όπως δήλωσε και ο ίδιος θα χαιρόταν πολύ να ενσαρκώσει ξανά αυτό τον ρόλο και να συναντήσει και πάλι κάποιους καλούς φίλους και συντελεστές της σειράς.